Focus By Iris

Voor Iris van FocusbyIris mochten we een volledig reponsieve website ontwikkelen als haar visitekaartje/portfolio voor haar fotografie business!

We kwamen met Iris in contact en zij vertelde ons haar ambitie(s) in de fotografie wereld. Dat maakte ons direct enthousiast. Ze gaf aan dat ze zich wilde onderscheiden door het bedrijf erg persoonlijk te maken en clienten het gevoel te geven dat ze met een persoon communiceren en werken in plaats van met een bedrijf.

 

Dat hebben we dan ook meegenomen in onze schetsen, we hebben gekozen voor een grote schermvullende header met Iris gelijk centraal op de achtergrond. We hebben een logo ontworpen, waarin we Iris wederom subtiel laten terugkomen, zo hebben we bij aankomst op de pagina een directe ontmoeting met Iris gecreëerd. Gezien FocusByIris zowel de particuliere- als de zakelijke markt aansnijdt, hebben we gekozen voor een volledig responsieve website. Waarin we haar 4 ‘belangrijkste’ diensten gelijk centraal hebben gesteld.

Gelijk onder de opsomming van deze 4 diensten hebben we een button toegevoeg die linkt naar haar portfolio pagina, waarin we dezelfde categorieeen gebruiken. Op deze manier kan de bezoeker van de website gelijk door naar datgeen wat hem/haar aantrekt. Onder deze vier diensten hebben we gekozen voor een zestal foto’s uit één van Iris haar shoots. Op deze manier krijgt de bezoeker direct een indruk van de professionaliteit en kwaliteit van Iris haar werk!

De afbeelding hierboven geeft gelijk weg, dat we na dit zestal foto’s gekozen hebben voor een portfolio overzicht. Van hieruit kun je naar de algemene portfolio pagina gaan. Op deze pagina kan je dan vervolgens weer filteren op de categorieen die we eerder hebben geintroduceert.

Na het inleiden naar haar portfolio, hebben we nog een aantal foto’s van haar werk op de website geplaatst. Vanaf daar loopt de homepage op zijn eind, aan het einde van deze pagina hebben we een volledig contactformulier geintegreerd. Via dit contact formulier kun je direct contact opnemen met Iris.

We hebben ook een nieuwsbrief!