Squeezed Trees

Bij Squeezed Trees waren we er al vanaf de concept fase bij, de naam, logo, kleuren, webdesign, marketing. Het complete pakket hebben we aangeleverd.

De eigenaar van Squeezed Trees had contact met ons opgenomen en vertelde ons dat hij een onderneming wilde opzetten in houten accessoires zoals telefoonhoesjes, armbanden en sleutelhanger. Maar ook accessoires voor op kantoor zoals organizers en houten visitekaartjes houder.

 

Vervolgens zijn we begonnen met schetsen en hebben er voor gekozen om op de homepage een grote schermvullende header te plaatsen met een foto waar men bezig is met de productie van een organizer. We hebben een logo ontworpen en hebben daar gereedschap voor de productie in verwerkt.  Direct onder de header vindt u de USP van Squeezed Trees.

Gelijk hieronder hebben we de product categorieën verwerkt. Zo krijgt de klant een goede indruk van het assortiment van Squeezed Trees. Voor alle categorieën hebben we een pagina gebouwd met wat er er beschikbaar is. Zo hebben we bij de phonecases de merken en modellen uit gewerkt op de pagina zodat de klant in een ogenblik kan zien of Squeezed Trees voor zijn toestel een phonecases heeft. Bij de armbanden hebben we een pagina gewijd aan welke soorten armbanden er zijn.

Na de header met daar onder de USP van Squeezed Trees en de producten die hun aanbieden loopt de homepage op z’n einde. Onderin hebben we een footer gemaakt met daarin alle pagina’s met producten. 

Omdat er met een webshop vaak contact is met klanten voor vragen over het assortiment, verzendingen of retouren hebben we er ook een contact pagina in gebouwd. Hier kunt u terecht met al uw vragen of opmerkingen. Via dit contact formulier kun je direct contact opnemen met Squeezed Trees.

Wat we voor anderen hebben gebouwd:

We hebben ook een nieuwsbrief!