BAS Machinebouw

(Bas Machinebouw een specialist op gebied van machines. Bij Bas Machinebouw ontwerpt en bouwt men machines welke nog niet bestaan. Samen kijken ze met hun klanten naar de beste oplossingen en staat service op nummer één!)

 

Voor Bas machinebouw kregen wij de opdracht om een bedrijfsvideo te maken. Deze zou gaan dienen voor social media om geintresserde en optientiele (nieuwe) klanten een beeld te geven van Bas Machinebouw.

 

Toen we bij de bedrijfshal van Bas machinebouw aankwamen zagen we direct dat we verschillende mogelijkheden hadden om de bedrijfsvideo op te zetten. Na een bak koffie met Bas hebben we samen naar de mogelijkheden gekeken. En een opzet gemaakt met hoe de bedrijfsvideo zou moeten worden.

 

Na het filmen van de bedrijfsvideo hebben we een ruwe schets gemaakt met de beelden die we hadden gemaakt en gekeken of dit overeen kwam met de opzet die hadden opgezet. Dit bleek het geval te zijn. Vervolgens hebben we de video bewerkt en als u het ons vraagt mag het eind resultaat er zeker wezen!  Bekijk hier de bedrijfsvideo:

Wat we voor anderen hebben gebouwd:

We hebben ook een nieuwsbrief!