NJ Creative

Branding

CASUSBESCHRIJVING

Bij het begin van een brandingproject gaan we in gesprek met de klant om te begrijpen wat ze willen bereiken met hun merk en wie hun doelgroep is. We onderzoeken ook andere merken in dezelfde branche om te zien hoe we kunnen opvallen. In deze fase kijken we ook naar de branding van het bedrijf, zoals het logo, de kleuren en het lettertype. Als het bedrijf nog geen merkidentiteit heeft, bieden we brandingdiensten aan om een unieke en herkenbare uitstraling te creëren die past bij de identiteit en doelen van het bedrijf.

Op basis van al deze informatie stellen we een plan op voor de branding. We maken een conceptontwerp om aan de klant te laten zien en hun feedback te krijgen voordat we verder gaan. Deze eerste fase is belangrijk omdat de basis legt voor het verdere brandingproces.

Inleiding

In het begin van een webdesignproject praten we uitgebreid met de klant om te begrijpen wat ze willen bereiken met hun website en wie hun doelgroep is. We onderzoeken ook andere websites in dezelfde branche om te zien wat er al bestaat en hoe we ons kunnen onderscheiden.

Daarnaast kijken we in deze fase ook naar de branding van het bedrijf, zoals het logo, kleurgebruik en lettertype. Als het bedrijf nog geen branding heeft, bieden we ook brandingdiensten aan om een unieke en consistente uitstraling te creëren die past bij de identiteit en doelen van het bedrijf.

Op basis van al deze informatie stellen we een plan op voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website. We maken een ruwe schets van hoe de website eruit zal zien en laten dit aan de klant zien om hun feedback te krijgen voordat we verder gaan.

Deze eerste fase is belangrijk omdat het ons helpt om een goed begrip te krijgen van de wensen en behoeften van de klant, inclusief hun branding, en de basis legt voor het verdere ontwerp- en ontwikkelingsproces van de website.

Proces

N

Onderzoek en analyse: We voeren grondig onderzoek uit naar het bedrijf, de markt en de doelgroep. We analyseren de concurrentie en identificeren trends en mogelijkheden in de branche.

N

Merkstrategie: Op basis van het onderzoek stellen we een sterke merkstrategie op. We definiëren de kernwaarden, merkboodschap en positionering van het bedrijf. We bepalen ook de doelgroep en ontwikkelen een merkpersona.

N

Visueel ontwerp: We ontwikkelen een visuele identiteit voor het merk, inclusief het logo, kleurenpalet, typografie en grafische elementen. We zorgen ervoor dat deze elementen de merkwaarden en boodschap van het bedrijf weerspiegelen.

N

Merktoepassing: We passen de visuele identiteit toe op verschillende merkmaterialen, zoals visitekaartjes, briefpapier, verpakkingen en digitale media. We zorgen ervoor dat de consistentie en cohesie behouden blijven in alle merkuitingen.

N

Merkbeheer en evolutie: We bieden ondersteuning bij het beheer en de evolutie van het merk. We helpen bij het ontwikkelen van richtlijnen voor het gebruik van het merk, zodat het consistent wordt toegepast. We staan ook klaar om het merk te laten evolueren en aan te passen aan veranderende behoeften en trends.

Oplevering

Na goedkeuring van de klant lanceren we de website. Indien gewenst bieden we ondersteuning en onderhoudspakketten om de optimale werking te garanderen.

klanten die je voorgingen