NJ Creative

content

CASUSBESCHRIJVING

In het begin van een contentproject gaan we in gesprek met de klant om te begrijpen wat ze willen bereiken en wie hun doelgroep is. We onderzoeken ook andere succesvolle campagnes in dezelfde branche om te zien hoe we kunnen opvallen en de aandacht van jouw doelgroep kunnen trekken. Tijdens deze fase kijken we ook naar de creatie van visuele content, zoals foto’s en video’s. Als je nog geen bestaande content hebt, bieden we contentcreatie diensten aan om unieke en meeslepende visuele campagnes te creëren die passen bij jouw boodschap en doelstellingen.

Op basis van al deze informatie stellen we een plan op voor de contentcreatie. We ontwikkelen creatieve concepten en presenteren deze aan jou ter goedkeuring voordat we verder gaan. Deze eerste fase is van cruciaal belang, omdat het de basis legt voor het verdere proces van het creëren van foto- en videocampagnes die jouw verhaal op een overtuigende en impactvolle manier vertellen.

Inleiding

In het begin van een content project praten we uitgebreid met de klant om te begrijpen wat ze willen bereiken met hun social media en wat hun doelgroep is. We onderzoeken andere social media kanalen in de zelfde branche en onderzoeken hoe we ons het best kunnen onderscheiden.

Het gebruik van uw branding is van essentieel belang bij social media. Hier valt onder het gebruik van het logo, kleurgebruik en lettertype. Als het bedrijf nog geen branding heeft, bieden we ook brandingdiensten aan om een unieke en consistente uitstraling te creëren die past bij de identiteit en doelen van het bedrijf.

Op basis van al deze informatie stellen we een plan op voor het ontwerp en de ontwikkeling voor social media. We maken een ruwe schets van hoe uw social media pagina’s  eruit zal zien en laten dit aan de klant zien om hun feedback te krijgen voordat we verder gaan.

Deze eerste fase is belangrijk omdat het ons helpt om een goed begrip te krijgen van de wensen en behoeften van de klant, inclusief hun branding, en de basis legt voor het verdere ontwerp- en ontwikkelingsproces van de website.

Proces

N

Strategie en doelen: We beginnen met het bepalen van de strategie en doelen voor de video- en fotocampagnes. We identificeren het gewenste doel, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop. We bepalen ook de doelgroep die we willen bereiken.

N

Conceptontwikkeling: Op basis van de strategie ontwikkelen we creatieve concepten voor de video- en fotocampagnes. We bedenken unieke en boeiende ideeën die passen bij het doel en de doelgroep. We maken een storyboard of moodboard om de visuele stijl en het verhaal van de campagne te visualiseren.

N

Productie: Nadat het concept is goedgekeurd, gaan we over tot de productiefase. We plannen de opnamesessies, regelen de benodigde apparatuur en zorgen voor het juiste talent, zoals modellen of acteurs. We nemen de video's op en maken de foto's volgens het vooraf bepaalde concept.

N

Bewerking en postproductie: Na het opnemen van de beelden, gaan we over tot de bewerkingsfase. We selecteren de beste beelden en video-opnames en bewerken ze om een professionele uitstraling te creëren. We voegen eventueel muziek, geluidseffecten, tekst of grafische elementen toe om de boodschap van de campagne te versterken.

N

Distributie en promotie: Zodra de video's en foto's zijn bewerkt, gaan we over tot de distributie en promotie van de campagne. We kiezen de geschikte kanalen en platforms om de content te verspreiden, zoals sociale media, websites of andere marketingkanalen. We monitoren de prestaties van de campagne en optimaliseren waar nodig.

Oplevering

Na goedkeuring van de klant lanceren we de website. Indien gewenst bieden we ondersteuning en onderhoudspakketten om de optimale werking te garanderen.

klanten die je voorgingen