NJ Creative

social media management

CASUSBESCHRIJVING

We helpen u om uw unieke verhaal tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten. We gaan diep in gesprek om uw bedrijf, waarden en doelen te begrijpen. We onderzoeken succesvolle storytellingvoorbeelden en creëren een plan om uw verhaal op een boeiende en emotionele manier te vertellen. Met onze expertise in visuele content, tone of voice en storytellingtechnieken, zorgen we ervoor dat elk aspect consistent is met uw merkidentiteit. Laat ons uw verhaal niet alleen schrijven maar ook tot leven brengen en een blijvende impact maken op uw doelgroep.

Inleiding

Bij het ontwikkelen van succes volle social media pagina’s gaan we in het begin van het project uitgebreid in gesprek met de klant. We willen een duidelijk begrip krijgen van hun doelgroep om zo de juiste strategie te gebruiken. Daarnaast analyseren we ook andere social media pagins’s  in dezelfde branche om te zien wat er al bestaat en hoe we ons kunnen onderscheiden.

Wat van groot belang is bij social media is dat de branding, zoals het logo, kleurgebruik en lettertype overeen komt met de branding van het bedrijf. Indien het bedrijf nog geen branding heeft, bieden we brandingdiensten aan om een unieke en consistente uitstraling te creëren die perfect past bij de identiteit en doelen van het bedrijf.

Op basis van al deze waardevolle informatie stellen we een gedetailleerd plan op voor het ontwerp en de ontwikkeling van de social media pages. We maken een ruwe schets van hoe de pagina’s eruit zullen zien en presenteren deze aan de klant om feedback te verzamelen voordat we verder gaan met de uitvoering.

Deze eerste fase is van essentieel belang omdat het ons helpt om een diepgaand begrip te krijgen van de wensen en behoeften van de klant, inclusief hun branding. Dit legt de basis voor het verdere ontwerp- en ontwikkelingsproces van de landing pages, waardoor we een effectieve en succesvolle online ervaring kunnen creëren voor de doelgroep.

Proces

N

Doelgerichte strategie: We beginnen met het definiëren van een duidelijke strategie voor jouw landing pages, waarbij we jouw doelstellingen en doelgroep in kaart brengen. We identificeren de belangrijkste acties die je wilt dat bezoekers ondernemen en ontwerpen de pagina's om deze doelen te bereiken.

N

Gerichte inhoud en ontwerp: We ontwikkelen boeiende en relevante inhoud voor jouw landing pages, inclusief pakkende koppen, overtuigende beschrijvingen en aantrekkelijke call-to-action knoppen.

N

Responsieve en snelle prestaties: We zorgen ervoor dat jouw landing pages volledig responsief zijn, wat betekent dat ze optimaal worden weergegeven op verschillende apparaten en schermformaten. Bovendien optimaliseren we de snelheid van de pagina's, zodat bezoekers een naadloze en snelle gebruikerservaring hebben.

N

A/B-testen en optimalisatie: We voeren A/B-tests uit om verschillende elementen van de landing pages te testen en te optimaliseren, zoals kleuren, lay-outs, call-to-action knoppen en formulieren. Op basis van de resultaten van deze tests passen we de pagina's aan om de conversieratio's te verbeteren.

N

Analyse en optimalisatie: We gebruiken geavanceerde analysetools om het gedrag van bezoekers op jouw landing pages te volgen en te analyseren. Op basis van deze gegevens kunnen we de prestaties van de pagina's meten, knelpunten identificeren en verdere optimalisaties doorvoeren om de algehele effectiviteit te vergroten.

Oplevering

Na goedkeuring van de klant lanceren we de website. Indien gewenst bieden we ondersteuning en onderhoudspakketten om de optimale werking te garanderen.

klanten die je voorgingen