NJ Creative

storytelling

CASUSBESCHRIJVING

We helpen u om uw unieke verhaal tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten. We gaan diep in gesprek om uw bedrijf, waarden en doelen te begrijpen. We onderzoeken succesvolle storytellingvoorbeelden en creëren een plan om uw verhaal op een boeiende en emotionele manier te vertellen. Met onze expertise in visuele content, tone of voice en storytellingtechnieken, zorgen we ervoor dat elk aspect consistent is met uw merkidentiteit. Laat ons uw verhaal niet alleen schrijven maar ook tot leven brengen en een blijvende impact maken op uw doelgroep.

Inleiding

Bij het begin van een storytellingproject gaan we diep in gesprek met jou om een diepgaand begrip te krijgen van jouw bedrijf, waarden en doelen. We willen weten wat jou onderscheidt en wat jouw publiek aanspreekt. We onderzoeken ook andere succesvolle storytellingvoorbeelden om inspiratie op te doen en te ontdekken hoe we jouw verhaal op een unieke en boeiende manier kunnen vertellen.

Tijdens deze fase kijken we ook naar de verschillende elementen die jouw verhaal kunnen versterken, zoals visuele content, tone of voice en emotionele triggers. We streven ernaar om een emotionele connectie te creëren tussen jouw merk en jouw doelgroep, waardoor ze zich kunnen identificeren met jouw verhaal en erdoor worden geraakt.

Op basis van al deze informatie stellen we een plan op voor het vertellen van jouw verhaal. We ontwikkelen een gelaagde en meeslepende verhaalstructuur, waarbij we gebruik maken van verschillende storytellingtechnieken om de aandacht van jouw publiek te trekken en vast te houden. We zorgen ervoor dat elk aspect van jouw verhaal consistent is met jouw merkidentiteit en doelstellingen.

Deze eerste fase is van essentieel belang, omdat het de basis legt voor het verdere proces van het vertellen van jouw verhaal op een meeslepende en impactvolle manier. Bij [Bedrijfsnaam] streven we ernaar om jouw verhaal tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

Proces

N

Diepgaande gesprekken: We gaan diep in gesprek om jouw bedrijf, waarden en doelen te begrijpen en een diepgaand inzicht te krijgen in jouw unieke verhaal.

N

Inspiratie uit succesvolle voorbeelden: We onderzoeken succesvolle storytellingvoorbeelden om inspiratie op te doen en te ontdekken hoe we jouw verhaal op een boeiende en impactvolle manier kunnen vertellen.

N

Creëren van een plan: We ontwikkelen een plan om jouw verhaal op een consistente en emotionele manier te vertellen, waarbij we gebruik maken van visuele content, tone of voice en storytellingtechnieken.

N

Versterken van merkidentiteit: We zorgen ervoor dat elk aspect van jouw verhaal consistent is met jouw merkidentiteit, waardoor een sterke en herkenbare band met jouw doelgroep wordt opgebouwd.

N

Blijvende impact: Onze storytelling diensten zijn gericht op het tot leven brengen van jouw verhaal en het maken van een blijvende indruk op jouw doelgroep, waardoor ze zich kunnen identificeren met jouw merk en zich emotioneel betrokken voelen.

Oplevering

Na goedkeuring van de klant lanceren we de website. Indien gewenst bieden we ondersteuning en onderhoudspakketten om de optimale werking te garanderen.

klanten die je voorgingen