NJ Creative

Webdesign

CASUSBESCHRIJVING

Bij onze werkwijze beginnen we met een grondige analyse van de behoeften en doelstellingen van de klant, waarbij we hun visie en doelgroep begrijpen. Vervolgens creëren we een strategie en een concept voor de website. Daarna gaan we over tot het ontwerpen van de gebruikersinterface en -ervaring, waarbij we nauw samenwerken met de klant om feedback te verwerken.

Na goedkeuring starten we met de ontwikkeling, waarbij we ervoor zorgen dat de website responsive is. Na een uitgebreide testfase en migratie of ontwikkeling van de inhoud, zorgen we voor de lancering van de website. We bieden ook ondersteuning en onderhoud om de optimale werking en eventuele toekomstige updates te waarborgen. Onze werkwijze draait om samenwerking, het vertalen van visie naar een effectieve website en het overtreffen van de verwachtingen van uw doelgroep.

Inleiding

In het begin van een webdesignproject praten we uitgebreid met de klant om te begrijpen wat ze willen bereiken met hun website en wie hun doelgroep is. We onderzoeken ook andere websites in dezelfde branche om te zien wat er al bestaat en hoe we ons kunnen onderscheiden.

Daarnaast kijken we in deze fase ook naar de branding van het bedrijf, zoals het logo, kleurgebruik en lettertype. Als het bedrijf nog geen branding heeft, bieden we ook brandingdiensten aan om een unieke en consistente uitstraling te creëren die past bij de identiteit en doelen van het bedrijf.

Op basis van al deze informatie stellen we een plan op voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website. We maken een ruwe schets van hoe de website eruit zal zien en laten dit aan de klant zien om hun feedback te krijgen voordat we verder gaan.

Deze eerste fase is belangrijk omdat het ons helpt om een goed begrip te krijgen van de wensen en behoeften van de klant, inclusief hun branding, en de basis legt voor het verdere ontwerp- en ontwikkelingsproces van de website.

Proces

N

Kennismaking en analyse: We starten met uitgebreide gesprekken om de behoeften en doelstellingen van de klant te begrijpen. We onderzoeken ook de markt en concurrentie om inzicht te krijgen in trends en mogelijkheden.

N

Ontwerp en branding: We ontwerpen de gebruikersinterface (UI) en gebruikerservaring (UX) van de website.

N

Ontwikkeling en implementatie: we zetten het ontwerp om in een functionele website en zullen zorgen voor een responsief ontwerp. ook implementeren we de gewenste functionaliteiten.

N

Optimalisatie: We optimaliseren de snelheid van de website zonder verlies van functionaliteiten. We optimaliseren de code, comprimeren afbeeldingen en implementeren caching om de laadtijd te verkorten en de prestaties te verbeteren.

N

Testen en lancering: We voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de website foutloos functioneert en voldoet aan de vereisten.

Oplevering

Na goedkeuring van de klant lanceren we de website. Indien gewenst bieden we ondersteuning en onderhoudspakketten om de optimale werking te garanderen.

klanten die je voorgingen